Berat baby

Share berat baby ibu² masa lahir...dn sebulan selepas lahir..brpa kenaikan normal ke tak?

14 Các câu trả lời

Lahir 2.67kg Sebulan 3.7kg 5/4 checkup untuk 2 bulan . Alhamdulillah nurse cakap berat baby okay normal fully breastfeed . Baby girl kuat jugak menyusu mcm baby boy 😂

baru lahir 3kg sebulan 4.055kg 2 bulan 4.96kg 3 bulan road to 6kg la kot ni hmph berapa kenaikan normal tu tak sure sebab misi n doktor kata normal bmi anak

Lahir 3.66kg Sebulan 4.95kg 6/4 ni baru checkup untuk 2bulan hehe masa checkup sebulan misi cakap normal berat baby naik sebab baby boy kuat susu 🥰

lahir 2.1kg, latest timbang 2.9kg. masih di line merah tapi ok ja sebab mmg dia lahir kecik. 5/4 ni next checkup pulak

Mse lahir 3.06kg..lpas sebuln 4.2kg..misi ckp norml baby..susu campur..sebab susu bdan kurang .

Masa lahir 2.95kg Sebulan 4.22kg. Fully breastfeed hehe 8/4 ni checkup dua bulan pulak

lahir 2.6kg sebulan 3.8kg berat naik normal dan susu badan sepenuhnya

lahir 3.28kg . lepas sebulan 4kg. misi cakap normal . bf saja .

haritu sy tnya doktor normal baby baru lahir 1kg tiap bulan

baby sy waktu lahir 3.1kg sebulan 3.75kg