Berat baby

Hi sume! Share laa berat baby lahir dan berat baby 6 bulan. Baby saya berat tak naik byk, dlm 400g shj ??

17 Các câu trả lời

anak saya lahir 39w2d berat 3.2kg now nk masuk 6bulan xpasti lg berapa kg , masa genap 5bulan berat 7.2kg as long bmi anak normal jgn risau teruskan bg penyusuan mcm biasa

baby sy pn berat naik x banyak sis. berat masa lahir 3.5kg, ni dh 6bln berat 6.3kg. naik x sampai sekilo pn sepanjang 6bln ni. tp as long as atas line, normal lg sis.

Baby Sy premature lahir 36week2day berat mula lahir 2.6kg sahaja now 6bulan 9.5kg alhamdulillah tp lain baby lain tumbesaran dia sis selagy bby sihat insyAllah semua ok

3mo trước

Neosure Similac sis

samalh ngn bby sy jgk.slh 1 sbb baby kita dh semakin aktif jd berat bdn ssh nk naik.selg dlm graf ok n xtrn kng jd xyah rsu sis.cm pantau je perkmbngan bby

berat anak sy mse lahir 2.23kg je wak.sbb induce mse 37 week.now 6 bulan 6.8kg.as long berat die die garisan normal xde masalah.

Berat lahir 2.83kg . Sebb kning tinggi n susu drop trun 2.4 kg . Bert 5 buln hri tu 7.2 kg . Lusa trikh 6 bln

baby sye lahir 35weeks, berat lahir 2.4kg, 6 bulan 6.5kg..naik tak bnyk pn.. tp alhamdulillah naikk jugak..

Baby saya pun naik sikit je 200g 6 bulan ni. Normal naik sikit sbb baby dah aktif merayap sana sini ?

Sama laa. Berat baby saya pun tak naik2. Bmi pn dah tak cantik. Padahal baby rajin minum susu. Hmm.

bby sy iugr..lahir 1.98kg skrg 6bulan 5.7kg... alhamdulillah nurse kata byk naik tiap bulan