Berat baby

Ibu2 share la berat anak masa lahir dan berat lepas sebulan

34 Các câu trả lời

lahir 3.1kg 2mgu turun sampai 2.66kg baby bf + tido susah nk susukan.. 3mgu naik blk 3.02kg after paksa botol campur fm.. sebulan tgu 2 hari lagi harap2 naik lagi

Lahir 3.52kg Sebulan 5kg Dua bulan 6kg Fully bf. Next checkup 3 bulan taktahu lah berapa kg pulak naik😂Takpalah janji anak sihat semua & bmi pon lawa

Lahir 2.48kg Sebulan 3.69kg 2 bulan 5.07kg Baby bf, masa 3minggu pertama je cmpur sbb kuning..mmg kaw2 berat dia naik🤣🤣🤣

lahir - 3.1 kg 1 bln - 3.88 kg 2 bln - 5.1 kg sblom ney bg full bf skrng sbb da naik kje bru bg fm hope berat dye x turun la..

lahir 36w berat 2.2kg then dalam masa 2 hari drop sampai 1.8kg. lepas sebulan alhamdulillah berat baby girl 3kg lebih 🥰

Lahir 1.86kg Sebulan 2.89kg 2 Bulan 4.45kg 3 bulan 5.4kg Lahir prem 36weeks single umbilical artery. Fully fm.

Lahir 2.92 Sebulan berat 5.2kg Naik banyak sebab anak saya kuat minum susu Fully bf. Tak campur formula

5mo trước

sama sis.... dgn naik sebulan tu lahir 3.31kg sebulan 5kg anak sy pon fully bf...

lahir 2.86kg sebulan 3.76kg 2 bulan 4.96kg naik sikit sikit tapi nurse ckp ok je alhamdulillah

Lahir : 2.6kg Sebulan : 3.6kg Dua bulan : 4.4kg Baby kuat susu ❌ Baby kuat tido ✅ 😂

Lahir 3.22kg Sebulan 4.28kg Dua bulan 6.00kg laju sgt naik berat dia huhu