hai ibu2 sy dah hamil 3 mgu lebih tapi scan tak nampak kantung dlm rahim, ada sapa2 penah alami tak

sgt bimbang skrg

16 Các câu trả lời

Baru 3 minggu................. Mcmni la ya, sy edit jwpn sbb ada anonymous bitter dgn jwpn sblm ni wlpn sy takde pula jawab tak elok lol. [done edit siap 3 bahasa] 😁 Kalau 3w tu patutnya tarikh yg kita patut dtg period. So sel baru nak bercambah, kantung pun tak nampak lagi. So kalau nak nampak kantung dan confirmkan pregnancy, boleh pergi scan pd 6w onwards, better on 8. So on 12w you can proceed to regi the pink book at kk. 如果你不明白, 可以继续去诊所问一问吧😍

2y trước

Ikut awk lh farhanna oii.. tgur cara elok pn salah hahahaha adoi laa.. yelah ko aorang je rajin brzikir rajin membca cik farhanna.. cermin dri sblm nk ckp kat krg lain yer.. dri kita ni kdang bukannya ok smpurna sgat pun.. bringat skit yerr cik farhanna alhli vip yg byak zkir byk sangat membca ni hahahahahahah

Normal awak. Saya haritu 4weeks hanya nampk rahim menebal je, 6weeks repeat scan alhamdulillah dah nampak kantung dan janin tapi belum nampak heartbeat, repeat lagi scan 9weeks baru la nampak dan dapat dengar heartbeat tu 😍 nanti awak boleh repeat scan lagi ya, tunggu dalam 8weeks keatas ke. Jangan risau okayy, semoga baik baik je untuk awak dan kandungan awak ❤️

2y trước

Sama sama ☺️

sya 7w scan..doct just cakap confirm prgnant...tpi salah sya xtanya...ada heartbeat ke tak...nmpk janin ke tak...so 9w scan lagi dekat klinik lain...doct cakap bby sihat,prkembangan bby ikut week sya...Alhamdulillah 10w dah buka buku....

2y trước

😃😃🥰🥰

3 minggu sgt awl syg. rehat dulu. banyak kn bedrest sebb kandungan sgt² awl dan mudah fragile. bila dh 9 weeks atau 10 weeks dh cun sangat pergi klinik scan. nanti nampak baby dan heartbeat baby. hikhik mesti awk suka ♥️ jangan lasak² ye!

2y trước

baik sis terima kasih 🥰🥰

3 / 4 / 5 weeks semua masih awal lagi utk scanning. Biasanya doctor akan advise utk scan time ibu 8 / 9 / 10 weeks pregnant. Time ni dah nampak janin and heartbeats❤️ don't worry still early.

2y trước

🥰🥰🙏🏻🙏🏻

6w pun kecik sgt sis nk scn better 8w https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

2y trước

faham sgt sia ❤ saye pun gigur mse 6w n mase tu dh nmpk kantung xpe sis tgy lg 1w n repeat now blh mkn ubat kuatkn rahim

Masih terlalu awal tu sis 🤗. Saya dulu pun scan masa 6 minggu nampk kantung saja. Semoga baby dalam kandungan sis berada dalam keadaan baik-baik saja sehingga dilahirkan nanti 🥰🌹

2y trước

terima kasih sis🥰🥰🙏🏻🙏🏻

Masih terlalu awal sis , try 6-10 weeks maybe akan nampak kantung or more to janin & heartbeat . Don’t worry , just keep yourself safe & sound for now ☺️

2y trước

baik sis sy akan cuba bt yg terbaik dan doa yg baik2 🙏🏻

Saya 6w nampak kecik je. Tapi tak sama pulak dengan tarikh dalam apps.. Dalam apps kata dah 8w bila pergi scan dia kata baru 6w tapi baby dah ada heartbeat

2y trước

😍😍😍

Awal lagi syg, try scan 7w nanti insyaAllah ada rezeki boleh dgr heartbeats baby awk 😍 mesti mommy excited kan mcm sy juga

2y trước

baik sis akan sy tgu dgn penuh kesabaran terima kasih sama2 take care sis🥰