hai ibu2 sy dah hamil 3 mgu lebih tapi scan tak nampak kantung dlm rahim, ada sapa2 penah alami tak

sgt bimbang skrg

16 Các câu trả lời

Terlalu awal lagi pheng .. awak repeat scan nanti 6-10 week .. waktuu tuu dah nampak .. jangan risauu ok 🥰🥰🥰

2y trước

baik sis terima kasih🥰🥰🙏🏻🙏🏻

terlalu awal..sy 5 week pn masih rahim je nampak tebal..bile dh 8 week keatas barulh nmpk kantung

2y trước

terima kasih perkongsian sis 🥰 sy hanya mampu berdoa saja sbb first punya gugur masa 6 mgu masa tu 5 mgu dah nampak kantung, so skrg jadi cemas sikit

masih awal tu sis. paling awal pun 8 minggu nak scan. tu pun kadang tak jelas

2y trước

risau sy dah pikir mcm2 sbb yg first 5mgu dah nampak kantung tapi gugur masa 6 week kali ni jadi cemas

normal, biasanya baby nmpk 8weeks ke atas. 3minggu masih terlalu awal

2y trước

baik sis akan sy tgu dgn penuh kesabaran 🥰

sy 5week xnmpk lg..now dh msuk 7week bru nak g scan balik

2y trước

semoga kita semua dilindungi sis doakan yg baik2 utk ibu2 dan baby2 semua🥰

saya 12minggu baru nampak sis...

2y trước

Lama nya sis sy skrg pun berdoa shj