Penantian yg dinanti telah tiba

Setahun menanti cahaya mata akhirnye sy natu tahu sy mngandung smlm alhamdulillah rzeki ??

25 Các câu trả lời

Alhamdulillah.. sy ttc 3thn 5bln.. bru preggy.. bykkn berehat.. jaga makan ye 😘 semoga kita sama2 dipermudahkan urusan sepanjang tempoh preggy ni.. ❤

Tahniah sis. Awal pregnant ni rehat je jangan buat kerja rumah ye. Baby dah kuat sikit baru boleh bergerak jalan sana sini 😇

Alhamdulillah sis..jga dri baik2..jgan wat kije berat2 awal2 prgnant

Tahniah sis. Jaga kandungan baik2 okay. Banyakkan rehat😍😍

Alhamdulillah...semoga dipermudahkn sis...🥰🥰🥰

Alhamdulillah. Tahniah. Semoga dipermudahkan urisan.

Tahniah sis jaga kandungan elok2 jgn buat kja berat2

Alhamdulillah...tahniah sis,jaga diri dan kandungan.

Alhamdulillah.. jaga diri baik2 ye sis💓

Alhamdulillah.. tahniah awak!