Alhamdulillah... First Baby

Alhamdulillah dpt tgk heartbeat baby td. Syukur sgt. Selepas setahun ectopic, Allah gantikan yg baru. Semoga yg masih menanti cahaya mata truskn usaha dan doa. Doakan sy juga dipermudahkan urusan sampai ke akhirnya. #7weeks #firstbaby

Alhamdulillah... First Baby
30 Các câu trả lời

sy pn ada pengalaman ektopik.. mmg ckup bahagia bila tahu kita blh preggy lg n dgr jantung baby brdegup.. tahniah sis.. jaga dri jaga kandungan.. smoga dpermudahkan shingga brsalin..

alhamdulillah . tahniah~ semoga smua urusan dpermudahkan . bg sy tme ni la pling rasa bahagia . tk sgka ada nyawa dlm prot ni . bsyukur sgt . 🤭

Tahniah sis... Sis nak tanya lepas sis ectopic hri tu berapa lama lepas tu TTC? Ada tips tak sis mcmna nak elak dri berulang lgi?

Alhamdullillah semoga dipermudahkan semuanya. Aamiin. Take care sis

Sis scan prgnt brpa mngu? Sy scan 7week nmpk kantung je risau pula😢

4y trước

Sy pun nk masuk 2 taun. Jgn isau. InsyaAllah nnti repeat dah nmpk.

Alhamdulillah syukur.. Jaga diri dan kandungan baik² ya 😊

Alhamdulillah.. Aminn.. In shaa Allah.. Tahniah.. 🌹

Tahniah. Semoga babu awak membesar dengan sihat. ☺️

alhamdulillah tahniah ☺️ doakan sy juga ya

Alhamdulillah, tahniah. #TAPsupermoms