Alhamdulillah... First Baby

Alhamdulillah dpt tgk heartbeat baby td. Syukur sgt. Selepas setahun ectopic, Allah gantikan yg baru. Semoga yg masih menanti cahaya mata truskn usaha dan doa. Doakan sy juga dipermudahkan urusan sampai ke akhirnya. #7weeks #firstbaby

Alhamdulillah... First Baby
64 Các câu trả lời

alhamdulillah ,tahniah sis .. doakan saya jugak ye .. saya dah 12week. esok bru nak buat first scan kat kk .. setahun jugak ttc lepas keguguran tahun lepas ..

Alhamdulilah tahniah sis.. Besttnye.. Sy pula mggu dpn baru nk jmpa doc scan.. Harap sy juga dpt tgk heartbeat baby sy nnti.. Moga dipermudhkn.. Insyaallah

Alhamdulilah tahniah sis,semoga dipermudahkan urusan❤ doakan saya juga dikurniakan zuriat aamiin..teringin nak bau baby tapi x ada rezeki lagi.😊❤

Alhamdulillah, tahniah sis 👏🏻👏🏻. Semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti ye. Aamiin 🤲🏻💕

Tahniah puan... Saya nervous nak scan untuk kali kedua ni, first scan masa 5w hanya nampak kantung shj 😅 sekarang dah 8w. Doakan saya dan baby juga..

4y trước

sama sy scan 6weeks. kantung je next 2 weeks scan lg then baru buka buku. excited jgk. kandungab ke dua. yg 1st meninggal lahir 36mggu.3 thn lepas

Alhamdulillah, semoga bayi terus berkembang dgn sihat di dalam rahim ibu & dilahirkan dengan mudah & selamat ye.. In Syaa Allah, Aamiin.. ☺️

tahniah sis, kes sama kita sis..setahun jugak..scan 7week hri tu pun npk jelass..comel je kan..skrg sya dh 14week..smga baby sihat n baik2 je..

sama dgn saya 😍 4 tahun kahwin & slps 5 bulan gugur baru ada lagi.. semoga bby baby sentiasa baik² & sihat dlm rahim kita 🥰

alhamdulillah sis. sy pun sebelum ni ectopic. skrg pregnant dlm 5 weeks. belum scan lg tp still rasa trauma tu ada.. doakan sy juga ya

wahh semga sentiasa siht momy dn bkal bbynya🥰sya pon sis pregnant bru 9weeks n 5days🥰ank pertma jua❤

4y trước

makasi🥰tahniahh jua❤