polyp rahim

sesiapa kat sini pernah mengalami polip rahim ketika pregnant? saya anxiety dan overthinking

2 Các câu trả lời

saya 2 kali keluarkan polip bila dtg ke emergency hospital... kali pertama cek upt masih -tve, 3 minggu lepas tu berulang lagi ke emergency sbb masih keluar lagi baki polip... tapi doc cek upt dah +tve preg 6w4d scan dr tvs... skrg masih rasa ada baki tp xkeluar memanjang mcm sblum ni n doc kata Xmembahayakan baby... so biarkan saja tapi dengan pemantauan... incase kalau ada keadaan yg Xsepatutnya mcm bleeding just cepat² bgtau doktor saja n terus ke emergency.... Sis jangan risau sangat ya n jaga pemakanan... share apa saja masalah dengan doc O&G bila ada review klinik ....