Polip rahim - kos dan hospital mana?

Dear mommies, dr kat klinik cakap saya kemungkinan ada polip rahim. Sebab tu ada bleeding dan spotting berpanjangan. Mommies yang pernah buang polip, berapa kos rawatan ya? Dan buat di hospital mana? #pleasehelp #1stimemom

3 Các câu trả lời

Syahirah syahidan..awk operet x polip slps bsalin? Slps operet hamil x ?sbb ramai operet buang polip dia xhamil

Saya pergi hospital kerajaan je sis..buang polip bru je seminggu lepas..kos dalam rm48 rgt je

3y trước

13 minggu tp polyp saya besar. Dr advice untuk tak buang dulu takut bleeding banyak nanti. Kalau nak buang after bersalin

askum awk, keadaan awk dgn baby mcm mana ok ke?

2y trước

Cervical polyp