Servical polip

Hai ada sesiapa penah buang polip di pangkal rahim.. selepas buang masih bleeding ke?

2 Các câu trả lời

saya ada 4 biji polip kat pangkal rahim. setakat ni doktor dapat buang 2 biji je sebab 2 biji lagi tu bercabang ke dalam pintu pangkal rahim tu so doktor tak dapat nak cabut buang. setakat ni dah tak bleeding after doktor buang 2 biji tu.

3t trước

maaf baru perasan ade reply.. doktor ade tunjuk skejap je polip tu.. die mcm besar guli.. dah tk igt sgt sbb dpt tgk skejap je sbb tgh tahan sakit mulut itik tu haha.. masa tu saya dalam 14minggu/15minggu mcm tu..

doktor tak ada cerita apa2 ke sis? patutnya sebelum prosedur, doktor akan terangkan apa2 kesan sampingan dr prosedur yg dibuat tu..