kepala baby engaged

sesiapa ada pengalaman minggu 30 then kepala baby dah engaged.. minggu ke berapa ye semua bersalin kalau 30 weeks kepala baby dah engaged ke bawah

48 Các câu trả lời

Saya pregnant 30w kalau macam mencangkung terasa macam ada benda nak keluar & macam berat kdg-2 ada sakit. Normal ke macam ni?

2y trước

Sama mcm sy... tp time mencangkung je... jdy cmtu... law diri n jln lme kadang2 pn sakit... sebab tu p mne2 sy snggup cari jamban duduk... sakit sgt3 kalau cangkung...

kepala baby Kat bawah sbb baby memusing..masih ad ruang die boleh golek golek dlm perut..kalau dh besa sikit,die dh xboleh golek golek..tu yg doktor ckp Kat sy lah.. inshaaALLAH nnti baby pusing balik

saya masa 29 minggu kepala dah kat bawah .. sekarang 36 minggu+ nak masuk 37 minggu dan tak bersalin lagi ... semoga dipermudahkan urusan ..

2y trước

sama ..mnggu 28 dah baby posisi kat bawah..lpas tu sis ada buat scan lg ke???tuk cek ..sbb biasa ada org kata dya berpusing atas balik..rsau...saya 32 w scan lg

boleh tahu mcm mana nak check? saya baru 30weeks. tapi feel dia mcm dah 8bulan masa pregnantkan yg sulung. mengah, sakit pinggang, ari² mmg sakit. nk berdiri lama² pun dah tkboleh.

Sy 28w baby da engaged ke bwh.. skrg da nk msuk 31w.. kdg2 mai rse senak kt ari2 😁 bila jln lame2 rse dy hujung2 je kt bwh 😂pinggang pun makin cpt sakit da skrg

Sy pun 30 week kepala dh ke bawah.. Klu naik kereta or motor...lalu bonggol baby macam tertekan.. Rasa cm nk terkencing..

Saya 24 minggu dah kepala dkt bawah 😂 sekarang Masuk 30 minggu…kepala masih dkt bawah…..harap2 baby x ubah posisi lah….

Sy dh 30w 5h baby kat bwh dh, tp belum engaged lg.. Risau jgk asek nk tekencing je tiap 5mnt, xlrt dh kua masuk bilik air 😔

ikot jgk sbena nya. .mcm sye yg first. .awk btl dye msok laluan. .tp ttp overdue. .🤭😅..ade cepat ade lmbt jgk

saya 27 scan dokt ckap kepala sudah kat bawah ...semoga ckup bulan dy kluar ye tak cepat tak lambt...