Baby engaged

Hi mommies. Saya sekarang 38weeks. Pergi scan dah nampak kepala baby engaged tp belum ada tanda2 nak bersalin selain sakit bahagian bawah dan keputihan. Biasanya berapa lama ambil masa utk bersalin ya?#advicepls #pregnancy #ingintahu

1 Trả lời

saya dulu time 37 weeks baby dah engaged. ni baru masuk 39 weeks, bukaan baru 1cm+ tapi sampai sekarang takda rasa contraction/keluar lendir lagi. doktor expect saya bersalin by jumaat ni tapi tulah, still takda tanda macamtu lagi 😅

3y trước

Lendir mcm mana ya sis? Saya keluar lendir putih mcm keputihan tp sakit lain takde lg. Moga dipermudahkan urusan bersalin sis. Aamiin