kepala baby engaged

sesiapa ada pengalaman minggu 30 then kepala baby dah engaged.. minggu ke berapa ye semua bersalin kalau 30 weeks kepala baby dah engaged ke bawah

48 Các câu trả lời

saya 25mnggu dh kbwah.. masa ank slung pun sma..lgi cepat masuk jalan..tpi lahir nya tetap overdue😆

Sya 30week kepala baby dh ke Bawah, kdang klau nk duduk tenang kjap dia tendang atas, skit rsanya

saya 30w..kepala baby masih diatas belum engaged. hari² pujuk baby suruh dia pusing kepala tu..

Sy 28mggu kpla bby dkt bwah dh.. Doc bgtau mtk2 la kpla kekal dkt bwah smpai due.. Now dh 30mggu

saya pun dah 30 weeks 2 hari..tapi selalu ckp dgn baby biarlah sempat berhari raya dulu ..hehe

30weeks doctor bgtau baby masih boleh berpusing..walau ms scan kepala dh kt bawah...

Kepala baby sy engaged dari week 28.. doc kata masih boleh pusing sbb ruang besar lagi..

sya 30week 4hari kepala baby blum lg ke bawah..risau plk harap 36week kepala ke bawah la

saya pun skrg tgah 30 weeks dan kpala bby dh engage ke bwh 😇

dah 30 minggu semoga baby saya kepala dah kebawah so senang la sikit nak bersalin 🙂