37 weeks pregnant ?

Hi mommies , harini sy dah cukup 37 weeks . follow up dengan doktor kata kepala baby dah engaged. Nak tanya selalunya kalau doktor dah bagitau kepala baby dah masuk ke laluan agak2 lagi berapa hari ya untuk bersalin ? ?

1 Trả lời

itu kena tgk ibu tu sendiri.lain org lain kondisi dia...kalau dah start rasa x sedap badan..sakit perut mcm sengugut, sakit pinggang..sakit area pelvik, nak dekat bersalin la tu....☺