Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Các câu trả lời

Hari 1 -9 September 2023 First time saya mengandung pada tahun 2020. Masa tu suami saya ternampak aplikasi TheAsianparents ini pada telefon bimbit milik kawan sekerjanya. Bermula dari situ suami saya beritahu banyak yang boleh rujuk melalui TheAsianparents ni. Saya download dan banyak yang saya dapat belajar melalui platform ini. Terim kasih TheAsianparents kerana membantu bakal ibu dan ibu-ibu diluar sana❤️👍🏻

bismillah moge ade rezeki anak Hari 1(6/9/23) alhamdulillah syukur theasianparent banyak membantu sy melihat perkembangan baby dalam kandungan semasa saya mengandung dn selepas melahirkannya dan sekarang anak sy sudah 7bulan ...apps ni memang terbaik memudahkan .... sy memang suruh kawan2 sy yg tengah pregnant dowlond apps ni . terima kasih bebanyak theAsianparent Malaysia kerana wujudkan apps ni

12mo trước

mudah mudahan ade rezeki anak

Bismillahirrahmanirrahim ❤️ Hye theasianparent.my😁 Hari pertama comment di sini. Diharap saya terpilih Untuk menang dalam pertandingan ini walaupun saya baru perasan pertandingan ini dah bermula awal lagi😅 Terima kasih banyak 🙆kerana menganjurkan pertandingan begini di mana dapat membantu kepada yang memerlukan barang baby seperti saya. ❤️Semoga terselit rezeki saya untuk menang pertandingan ini❤️

Hari 1 : 7 september 2023 Tahun ni pertama kali berkhawin dan juga pertama kali mengandung . Selama ni follow the asian parents tapi sekadar nak tahu atau nak menambah ilmu sahaja . Tak sangka , akhirnya diri sendiri guna aplikasi the asian parents ni . Macam2 ilmu dapat hasil meneroka apps ni . Banyak juga baca pengalaman mommies2 lain . Tak sabar nak tunggu due bersalin . Harap ada rezeki dapat carseat baby ni .

Hari 1 (9 September 2023) Done follow ig theasianparent TheAsianParent memang sangat membantu saya untuk mendapatkan pengetahuan mengenai perkembangan bayi di dalam kandungan. Setiap hari saya buka apps ini untuk mendapatkan info2 yang terbaru berkaitan ibu mengandung dan perkembangan anak . Saya akan manfaatkan ilmu yang saya dapat daripada Theasianparent. Semoga ada rezeki untuk anak pertama saya. Terima kasih.

Hari 1 - 7/sept/2023 Alhamdulillahh app ni sy mudah utk first mom dan ibu2 utk rujukan. Sy guna kan app ni selepas sy tahu sy pregnant.. penantian selama 7 tahun sy nantikan. Kini bayi sy 3 bulan , setiap hari sy akan baca di the asianparent utk perkembangan bayi sy. Alhamdulillahh sangat membantu bagi sy mengetahui apa perkara selanjutnya utk sy lakukan. Semoga ada rezeki buat bayiku dan ibu2 di luar sana☺️

Hari ke 2 : 06/09/2023 Alhamdulillah dengan adanya platform TheAsianparent ini dapat saya mengekploitasi pelbagai ilmu pengetahuan dalam bidang-bidang berlainan. Dengan menonton video atau kandungan digital yang sarat dengan pengajaran dan ilmu. Selain itu, kita boleh menyertai perbincangan secara berkumpulan didalam blog ini untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang sesuatu isu. #TheAsianparent #snapkis_my

Hari 1 : 7 September 2023 Alhamdulillah dengan adanya apps the asian parent ini telah banyak membantu saya dalam menguruskan anak dari segi penjagaan rutin harian hatta pemakanan pun merujuk artikel2 dalam apps ini. Terima kasih banyak2 team the asian parent kerana berikan yg terbaik buat kami walau bukanlah first mom tapi tetap berbagai-bagai perkara baru yang boleh dipelajari. Keep the good work👍🏻🤩!

Hari 1, 7/9/2023 Alhamdulillah dan terima kasih kepada #Theasianparent Malaysia sebab memudahkan ibubapa dan bakal2 ibubapa dari awal kehamilan sampai anak2 dah besar mendapatkan ilmu2 dan info2 yg berguna tentang kehamilan dan keibubapaan...semoga Theasianparent terus menjadi platform yang memberikan manfaat kepada ibubapa dan bakal2 ibubapa sepanjang masa sampai bila2...terima kasih Theasianparent 😍👍

12mo trước

Hari 7, 15/9/2023 Alhamdulillah masih setia gunakan platform Theasianparent sebagai rujukan dari kehamilan hingga sekarang dah 3 bulan kelahiran anak yang ke 4 tahun 2023 ni...semoga platform Theasianparent dapat terus memberikan manfaat dan ilmu kepada semua ibubapa dan bakal2 ibubapa...terima kasih Theasianparent 😍👍

Hari 1 05/09/2023 . Semoga saya antara yang terpilih untuk memenangi carseat daripada theAsianParent.. tahun ni adalah tahun yang bermakna untuk saya setelah hampir lama ikhtiar untuk mendapatkan zuriat.. melalui Apps ni ia banyak membantu saya belajar dan ia juga dapat memenuhi ilmu pengetahuan sebagai ibu buat pertama kali.. apps ni mengandungi info dan tips2 yg bermanfaat.. . Thanks theAsianParents!❤️