Carseat PERCUMA untuk dimenangi!

Sertai langkah mudah ini dan anda mungkin pememang yang bertuah! https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA untuk dimenangi!
312 Các câu trả lời

Sebagai ibu, kita sedia maklum carseat adalah antara keperluan baby yg paling penting untuk memastikan keselamatan anak terjamin sepanjang perjalanan kita menuju ke destinasi tidak kira dekat mahupun jauh. Namun begitu, kita perlu menilai carseat dari beberapa faktor sebelum membeli untuk memastikan anak kita selesa sepanjang perjalanan 🥰 Dan saya yakin anak saya akan selesa dgn carseat snapkis ni sebab banyak positive feedbacks yg saya baca!! Semoga ada rezeki anak pertama saya. Terima kasih TheAsianParents kerana banyak berkongsi info yg bermanfaat terutama untuk first time mommy like me ✅

Siapa je tak suka dengan carseat from snapkis ni. Tengok pun dh selesaa.❤️ Baby duduk lagi lah selesa. Kualiti keselamatan pun kita dah tahu memng safe lah kan. Baby pun selesa.🥰 Suka betul saya kalau dapat. 🥰 Saya Cuba nasib lh ye. mana tahu rezeki anak saya dapat carseat dari snapkis ni ke . Siapa tknk kan. Semua nak. Tapi kalau ada rezeki alhamdulillah. 😍 Kalau tiada pun alhamdulillah siapa yang dapat tuu.❤️

Semoga ada rezeki untuk menang carseat ni untuk baby saya Hafsyah Humairah. Saya teringin nak belikan carseat yang selesa dan berkualiti macam Snapkis Carseat namun ekonomi saya kurang memberansangkan. Saya harap dengan memenangi giveaway ini saya dapat hadiahkan anak saya carseat yang selesa untuk dia. Oh tidak lupa saya juga akan memberikan kredit kepada Theasianparent dan Snapkis.my ❤️ Instagram : @hwrhbrhnd

Semoga ada rezeki saya sekeluarga untuk memenangi carseat ni untuk kegunaan masa kedepan. Saya teringin nak belikan carseat yang selesa & berkualiti tetapi belum berpeluang untuk memilikinya. Saya harap dapat memenangi peraduan kali ni untuk keselesaan & keselamatan yang lebih terjamin buat anak saya✨1 Carseat 1 Family🥰✨ ✅Done Like @theasianparent_my & @snapkis_my Instagram : nurulaini6641

Bismillah semoga ada rezeki anak pertama saya, menang carseat percuma dari @snapkis agar dapat memudahkan sgala urusan ibu dapat untuk jaga anak ibu walaupun ldr.. Saya berharap untuk menang agar dapat mnjamin keselamatan dan memberikn keselesaan pada baby saya kerana kerap travel untuk bertemu suami🥰 ✅ done like @theasianparent_my & @snapkis_my instagram : @n_izyani96

semoga ada rezeki untuk baby boy sy zayn rayyan . harap dapat peluang terpilih dari Theasianparent dan snapkis. carseat sangat berguna bila ada baby kecik untuk mudahkan jika ada urusan untuk keluar sendirian tanpa suami . semoga ada rezeki sy dan baby sy . terima kasih theasianparent dan snapkis buat giveaway yang sangat berguna macam ni done like n follow @nsyajamil

smoga ada rezeki untuk anak sye yg lahir pada tahun ini (2023) anak first. Carseat snapkis memang Carseat terbaik pilihan ibu cerdas , dengan kualiti terbaik dan bnyak lagi kelebihan lainnya. saya berharap dapat memenangi giveaway ini. bila saya menang saya akan membuat video menggunakan Carseat ini bersama anak sya. insyaa Allah Instagram: @ummu.mafaza16

12mo trước

done share Kat Instagram jugak✅

Semoga ada rezeki anak boy kesayangan mama Hadi Irfan sekali rezeki birthday jika ada peluang terpilih dari TheAsianParent dan Snapkis. Paling berguna untuk seharian anak mama bila travel teman mama cari rezeki. semoga ada rezeki anak mama terima kasih untuk giveaway yang sangat berguna untuk keselamatan si kecil kita. Semua step done. IG @nurulhudashohodin

barang bby yg sgt memerlukan untukk keselamatan & keselesaan bby .. moga ade rezeki baby girl sye jelita delisha .. dapat la memudahkan perjalanan momy n bby kemana mana lepas niyy .. susah nk keluar tanpa suami kalau ade urusan .. terima kasih theasianparents & snapkis buat giveaway yang sgt berguna macam niyy .. done like n follow @ieyqa_syafiqah

Semoga ada rezeki anak saya, Muhammad Faleeq. Anak pertama saya. Tak sempat tebus mycrs hari itu sebab permohonan tutup awal dari tarikh yang diberitahu. Semoga ada rezeki boleh digunakan semasa balik kampung nanti untuk keselamatan bayi yang maksimum semasa perjalanan yang jauh atau pun dekat. Terima kasih theAsianparent Malaysia dan Snapkis !