Anda Mungkin 5 Pemenang Bertuah Kami, Mummy!

Jom sertai peraduan Cari & Menang dan anda berpeluang untuk bawa pulang set produk dari Bossmama bernilai RM197.90! Tunggu apa lagi, klik di sini SEKARANG: https://community.theasianparent.com/contests

Anda Mungkin 5 Pemenang Bertuah Kami, Mummy!
317 Các câu trả lời

Jumlah bra yang ada di dalam gambar tersebut : 4 Bra jenama BOSSMAMA 👍 Yang pertama : Lihat pada bahagian kiri gambar dibahagian gantungan baju ada 1 bra BOSSMAMA berwarna PINK. Yang kedua: wanita yg memakai baju berwarna BIRU GELAP yg sedang memegang penyangkut baju pd tgn belah kanan ada 1 bra BOSSMAMA bewarna HIJAU TUA. Yang Ketiga : Lihat bahagian atas rak terdapt ada 1 bra BOSSMAMA bewarna HITAM yg berada di atas kotak. Yang Keempat : lihat pada kanan gambar ada seorg wanita yg sdg berdiri dibhgian gantungan baju terdpt ada 1 hanger bra BOSSMAMA bewarna BEIGE Semoga ada rezeki saya 🎊 Bra bossmama adalah bra yang terbaik, selesa dan sangat sesuai untuk semua ibu yang "breastfeeding mom nursing & pumping needs" .Ianya juga bra yg bagus dalam pengunaan "Handsfree Pump bra "❤️❤️ Beruntung ibu-ibu yang memiliki bra Bossmama 🎊🎊 Terima kasih🎉🎉 #Bossmama #theasianparents

Jumlah bra yang ada di dalam gambar tersebut : 4 Bra jenama BOSSMAMA 👍 Yang pertama : Lihat pada bahagian kiri gambar dibahagian gantungan baju ada 1 bra BOSSMAMA berwarna PINK. Yang kedua: wanita yg memakai baju berwarna BIRU GELAP yg sedang memegang penyangkut baju pd tgn belah kanan ada 1 bra BOSSMAMA bewarna HIJAU TUA. Yang Ketiga : Lihat bahagian atas rak terdapt ada 1 bra BOSSMAMA bewarna HITAM yg berada di atas kotak. Yang Keempat : lihat pada kanan gambar ada seorg wanita yg sdg berdiri dibhgian gantungan baju terdpt ada 1 hanger bra BOSSMAMA bewarna BEIGE Semoga ada rezeki saya 🎊 Bra bossmama adalah bra yang terbaik, selesa dan sangat sesuai untuk semua ibu yang "breastfeeding mom nursing & pumping needs" .Ianya juga bra yg bagus dalam pengunaan "Handsfree Pump bra "❤️❤️ Beruntung ibu-ibu yang memiliki bra Bossmama 🎊🎊 Terima kasih #Bossmama #theasianparents

Jumlah bra yang ada di dalam gambar tersebut : 4 Bra jenama BOSSMAMA Yang pertama: pada bahagian kiri gambar dibahagian gantungan baju ada 1 bra BOSSMAMA berwarna PINK. Yang kedua: wanita yg memakai baju berwarna BIRU GELAP sedang memegang penyangkut baju pd tgn belah kanan ada 1 bra BOSSMAMA bewarna HIJAU TUA. Yang Ketiga: Pada bahagian atas rak terdapt ada 1 bra BOSSMAMA bewarna HITAM y berada di atas kotak. Yang Keempat: pada kanan gambar ada seorg wanita yg sdg berdiri dibhgian gantungan baju terdpt ada 1 hanger bra BOSSMAMA bewarna BEIGE Semoga ada rezeki saya dan baby Bra bossmama adalah bra yang terbaik, selesa dan sangat sesuai untuk semua ibu yang "breastfeeding mom nursing & pumping needs" . Bra yg bagus dalam pengunaan "Handsfree Pump bra " Terima kasih 🫶🏻😍

Semoga ada rezeki untuk saya🤲🏻 Terdapat 4 helai bra dari BOSSMAMA yang berbeza warna : 1. Berwarna maroon tergantung di rak penyangkut sebelah kiri. 2. Berwarna green yang di pegang seorang wanita berpakaian dark blue. 3. Berwarna black yang berkedudukan di atas kotak. 4. Berwarna nude yang berada di rak penyangkut sebelah kanan. Harapan semoga saya dapat memenangi peraduan ini dan saya dapat memakai bra yang saya percaya sangat lah selesa buat ibu² yang sedang mengandung dan menyusukan bayi. Terima kasih #bossmamamalaysia #theasianparents

Haii bra Bossmama , semoga ada rezeki saya untuk menang 😃😃 4 warna bra Bossmama yang terdapat dalam gambar 1) bra bossmama warna pink tersangkut diampaian aebelah kiri paling hadapan 2) bra bossmamaa warna hijau(lumut) yg dipegang oleh seorang perempuan berbaju gelap seperti memakai bra bossmama juga 3) bra bossmama warna hitam yg berada diatas rak yg diletakkan diatas kotak 4) bra bossmama warna kuning seakan nide gitu , yg berada diampaian sebelah kanan . 4 bra bossmama yg terdapat didalam gambar yg dipamerkan , terima kasih 🥰😍

Hi team Boss mama & team Theasianparent!! first time mommy here❤️ 4 bra bossmama jumpa berada di dalam gamba: 1- pada bhagian kiri gambar, 1 BRA BOSSMAMA BERWARNA HOTPINK sedang tergantung! 2-1 BRA BOSSMAMA BEWARNA HIJAU dipegang oleh perempuan itu. 3- 1 BRA BOSSMAMA BERWARNA HITAM diatas rak. 4. 1 BRA BOSSMAMA BERWARNA NUDE di rak bahagian kanan gmbar. bra bosmama memang sangat selesa, trendy dan terpaling support your breast!! semoga ada rezeki untuk sayaaa dan baby, tq bossmama and asianparent bg peluang kat kami ibu2🤗

Hi, There are four Bra Bossmama in the picture : 1. On the left of the picture, on the sale rail. The pink color of Bra Bossmama. 2. The green color of Bra Bossmama that mummy in the picture hold. 3. The next one is on the shelf , which is black color of Bra Bossmama. 4. The last one is on the right sale rail in the picture, the nude color of Bra Bossmama. Hi mummy out there, lets go to MITEC now, recycle your old bra and get the new one from Bossmama until this Sunday 24th september 2023. Hurry up everyone ❤️

Assalamualaikum Dan Salam sejahtera, disini saya ingin sertakan jawapan saya untuk peraduan ini. Didalam gambar yang dipaparkan terdapat 4 helai bra Bossmama dengan 4 warna yang berbeza 1 Warna merah pada rak baju yang pertama 2 Warna hijau yang dipegang seorang wanita 3 Warna hitam dibahagian atas rak 4 Warna beige atau warna kulit di rak paling hujung terima kasih kepada team theasianparent Dan Bossmama memberi peluang kepada kami menyertai peraduan ini.. semoga ada rezeki saya dan kawan kawan yang lain juga

#bossmama #theasianparent Yeay! mommy berjaya jumpa kesemua bra #bossmama yang ada di dalam gambar di atas. ada 4 kesemuanya! 💗 warna merah jambu 💚 warna hijau 🖤 warna hitam 🤎 warna beige (skin colour) sebagai seorang mommy-to-be, jenama Bossmama menjadi pilihan jenama bra menyusu yang terbaik. Dengan Bra Bossmama, saya yakin pengalaman menyusu dan mengepam saya akan menjadi lebih bermakna, selesa, dan fleksibel. 👙🍼🤱🏻 #helping moms breastfeed on-the-go #TRUE to size ig: amramurni

#bossmama #theasianparent Done follow ig Bossmama.my dan TheAsianParent ✔️ Bismillah 🤲🏻 saya dapat jumpa 4 bra #bossmama yg ada di dalam gambar di bawah. - warna beige / skin yg digantung disebelah kanan penyangkut baju 🤎 - warna hitam yg berada diatas kotak pink 🖤 - warna hijau yg dipegang oleh wanita yg berdiri 💚 - warna pink yg digantung disebelah kiri penyangkut baju 🩷 Semoga dimurahkan rezeki selalu. Semoga ada rezeki saya dan first baby. Amin 🥰🤲🏻 Ig : _syasyaathirah