Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Các câu trả lời

Hari 14: 18/09/2023 Alhamdulillah dengan adanya platform TheAsianparent ini dapat saya mengekploitasi pelbagai ilmu pengetahuan dalam bidang-bidang berlainan. Dengan menonton video atau kandungan digital yang sarat dengan pengajaran dan ilmu. Selain itu, kita boleh menyertai perbincangan secara berkumpulan didalam blog ini untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang sesuatu isu. #theasianparent #Snapkis

Hari 1 : 8/9/2023 Assalamualaikum, harini saya baru mendaftar sebagai ahli untuk lebih pengetahuan mengenai kehamilan dan kandungan. Saya firstime mummy ingin belajar dan mengetahui lebih banyak maklumat mengenai cara menjaga kesihatan diri, menjaga kandungan dan sebagainya. Semoga dihari yg mendatang saya dapat memahami dan menggungkan tips yg diajarkan dlm platform theAsianparent Malaysia inshaAllah🤍

Hari 6 ( 13 september 2023 ) Hari ini hari ke 6 log in the asian parents dan esok hari terakhir dan sy berharap sangat dapat memenangi carseat ini. Kerna sy sangat memerlukan. sekiranya sy x memenangi carseat tersebut sy akan meneruskan dalam menimbah ilmu di theasianmalaysia demi tumbesaran attaqi . Kerna dari sy mengandung lagi banyak ilmu yg sy pelajari di dalam apps ini . Terima kasih Theasianparent

Hari 1 05.09.2023 Banyak informasi dan tips berguna kepada saya sebagai seorang ibu kali pertama bermula dari saat disahkan hamil, sepanjang proses kehamilan, saat anak dilahirkan, sehingga pada saat ini. Banyak persoalan, kemusykilan tentang anak saya terjawab melalui aplikasi ini. Saya turut sarankan kepada mereka yang bakal bergelar ibu untuk turut sama menggunakan aplikasi TheAsian Parents! ❤️

Hari 1 (9 September 2023) Moga ada rezeki anak sulung saya ... saya amat memerlukan carseat untuk travel balik kampung dari terengganu ke kedah dan kedah ke terengganu ... alhamdulillah dengan adanya platform ini , saya banyak belajar tentang perkembangan kandungan ... banyak yang dikongsikan dan sangat bermanfaat ... Selain itu , platform ini juga banyak berkongsi tentang pemakanan dan sebagainya ...

Hari 1 : 6/9/2023 Sy hari-hari tgk apps theAsianparent Malaysia sbb boleh tgk update perkembangan baby, tip2 yg berguna dan ada soal jawab antara ibu2. Melalui apps ni jugak banyak pengalaman yg dikongsi dan sgt2 membantu lagi2 mcm sy yg baru pregnant anak pertama. Jadi sy mmg bnyk cari maklumat terutama di apps theAsianparent malaysia. Moga2 ada rezeki utk dapat carseat for my first baby. Aminn ❤️

Hari 7, 18 September 2023 7 hari #CheckInTAP saya berakhir sama tarikh dengan tarikh peraduan berakhir..Syukur saya dipertemukan dengan peraduan ni 7 hari sebelum tarikh akhir peraduan.. Semoga ada rezeki anak saya, Ali untuk menang carseat ni..Sesungguhnya kami amat perlukan carseat ni untuk persediaan saya pulang ke ofis bulan hadapan…Sedihnya rasa nak tinggalkan baby Ali pada pengasuh nanti 😫

Hari 1 ( 7 September 2023) Dgn adanya apps the asian parent saya sbgai newmom byk plajari new thing as a "mother" dari sini saya tahu bukan mudah nk jdi seorg ibu yg hebat utk ank saya. saya byk rujuk segala info psal pnyusuan,pnjagaan ank n mcm2 info brkenaan ank2 di apps ni. anak saya bru selamat dilahirkan,alhamdulillah guna apps ni byk mmbantu saya dlm menguruskan hal ank n hal rumah. ❤️❤️

Hari 7 14.09.2023 Alhamdulillah hari terakhir saya dalam cabaran #CheckInTAP 7 Hari , semoga ada rezeki anak saya menang carseat dari Snapkis 😍 , kalau x join cabaran ni pun mmg setiap hari saya akan checkin app #theAsianParents ni sbb nak tgok perkembangan anak saya sambil tu dpt baca soalan dan komen dari mommies yang lain hehe 😉 Terima kasih #theAsianParents memang terbaik 👍🏻👍🏻

Day 1: 08/09/2023 I have switch from another apps to theasianparents apps during my 2nd pregnancy. i fall in love on how the apps track my pregnancy journey. Now, since i gave birth i had register both my child in this apps tracker to remind me about their ages and milestone especially. I never had a chance to buy my first born a car seat. I'm interested to join this contest to give her as present.