Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Các câu trả lời

Hari 6, 10/08/2023 Alhamdulillah, dengan adanya apps theAsianparent sangat memudahkan saya untuk melihat perkembangan kandungan saya, berkongsi pengalaman dan pertanyaan bersama ibu mengandung yang lain dan mendapatkan info info berguna bagi pregnant mom. Sangat bermakna apps theAsianparent bagi saya, begitulah bermakna juga carseat bagi kandungan saya. Semoga ada rezeki untuk menang baby carseat dari Snapkis dan theAsianparent ❤️

Bismillahirrohmannirrohim. Hari 1 : 08/09/2023 Alhamdulillah, aplikasi theAsianparents Malaysia memberi saya banyak rujukan dan manfaat untuk menambah ilmu tentang kehamilan kali ke 2 saya ini. Aplikasi theAsianparents ini sangat membantu saya mengenalpasti perkembangan bayi saya sepanjang kehamilan kali ini. Terima kasih theAsianparents Malaysia ❤️ semoga terus memberi manfaat kepada semua para bakal ibu2 diluar sana 🫶🏻

Hari Pertama: 7september. Alhamdulillah setelah 6tahun berusaha, dpt lihat garis dua ni satu perasaan yg sungguh mengharukan. Nervous, gembira, risau, bersediakah aku utk menjadi ibu, semua bermAin difikiran. Terus download apps ini utk mencari ilmu pregnancy Dan ilmu ibu bapa. Semoga sentiasa memberi ilmu buat new mom diluar sana termasuk saya. Doakan anak sy sihat sempurna tubuh badan dan cerdik serta sy dpt bersalin normal. Aaminn

Hari 1 : 6 September 2023 🌸 Alhamdulillah , 2 tahun lepas saya juga menggunakkan app TheAsianparents untuk tahu setiap perkembangan dan ilmu pengetahuan di dalam platform ini . Sekarang mengandung anak yang ke dua saya buat account baru untuk tahu setiap perkembangan , ilmu pengetahuan serta kongsi pengalaman di dalam platforn TheAsianparent . Terima kasih TheAsianparent sebab wujudkan platform ini dekat kami semua . ❤️🌸

Hari 5, 11/9/2023 Alhamdulillah platform Theasianparent menjadi rujukan paling tepat untuk saya besarkan anak2 depan mata setiap hari almaklum la surirumah...anak ke3 lahir pada tahun 2021 ketika negara kita dilanda covid19 so memang struggle nak besarkan anak2 dalam situasi yang terhad tapi platform Theasianparent berkongsi banyak idea aktiviti2 yang boleh dilakukan bersama anak2 dirumah...terima kasih Theasianparent 😍👍

Hari 1 : 6 September 2023 At the first place saya impressed dengan kandungan yang ada dalam apps theasianparents ni, tips, info penting, sharing, serba serbi lengkap untuk memudahkan ibu mengandung membuat persediaan menghadapi alam keibuan terutama untuk anak pertama macam saya. Dengan adanya apps ni, saya lebih bersedia untuk menjadi seorang ibu & sentiasa ingin mendalami ilmu kehamilan & parenting. Goodjob theasianparents!

Hari 1: 05/09/2023 Alhamdulillah dengan adanya platform TheAsianparent ini dapat saya mengekploitasi pelbagai ilmu pengetahuan dalam bidang-bidang berlainan. Dengan menonton video atau kandungan digital yang sarat dengan pengajaran dan ilmu. Selain itu, kita boleh menyertai perbincangan secara berkumpulan didalam blog ini untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang sesuatu isu.

Hari 2: (8 September 2023) Semenjak saya menggunakan aplikasi ini, saya dapat mengetahui lebih lanjut cara mengukuhkan hubungan ibu bapa dan anak. Semua masalah telah terjawab tentang isu-isu permasalahan bayi. Saya berasa exited setiap hari ketika buka app ini kerana saya dapat melihat perkembangan bayi saya membesar. Terima kasih theasianparent kerana mewujudkan aplikasi ini yang sangat membantu first mom seperti saya.❤

Hari 1 (7 September 2023) (Khamis) Alhamdulillah.. platform terbaik yg sgt memberi banyak manfaat buat semua ibu2x di Malaysia khususnya. Setiap hari dapat melihat perkembangan bayi dan banyak info yang bole diambil dari sini antaranya info pasal makanan bayi dan ibu, cara meningkatkan kesihatan dan banyak lagi. Terima kasih theAsianparent untuk segala perkongsian yg diberikan. Semoga berkah utk ibu2x semua.. 🤲🏼❤️

Hari 1 ( 09.09.2023 ) Terima kasih The Asian Parent kerana memberi panduan lengkap kepada para2 ibu seperti saya dalam memahami isu2 kehamilan. Saya sentiasa merujuk ke app ini setiap kali persoalan timbul. Sangat-sangat berguna. Sy juga berasa terharu dpt menyertai peraduan utk memenangi car seat ini memandangkan carseat adalah penting dlm memastikan keselamatan bayi di dalam kereta. Semoga ada rezeki bayi saya. Aminn