Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Các câu trả lời

HARI 1 (7 SEPTEMBER 2023) Dengan menggunakan aplikasi theasianparent ni sy dapat melihat perkembangan ank dlm kandungan sy.. memandangkan sy baru mengandung ank pertama.. banyak detail yg dlm aplikasi ni dpt membantu sy mempelajari pelbagai ilmu tentang ibu dan ank 😊

Hari 5 : 9 september 2023 Check in here again selepas scrolling mmbaca random perkongsian/pertanyaan dr ibu2 lain🤗wlupun sbnrnya setiap hari check in dlm apps ni smpai beberapa kali sehari utk cari info baru☺️x sabar jumpa baby jan 2024.. sikitt masa lagi💪🏻

Hari 1 : 16.09.2023 . semoga ada rezeki untuk anak saya hari hari akan check in app ni dari mengandung sampai anak dah 9 bulan masih check In .. sebab nak baca info ..info yang sangttt berguna untuk mummy newbies macam saya .. terima kasih theAsianparent .. love ❤

Day 4 , 12/09/2023 Thank you the Asian Parents kerana menganjurkan pertandingan seperti ini. Sambil2 join contest, kita boleh tgk artikel2 yg boleh kita praktikkan pd masa akan dtg contohnya perancangan semasa berpantang dsb. Really helpful for 1st time mum-to-be 👍

2 Months Perjalanan baru setelah 12 tahun tak mengandung. Semiga yang baik-baik sahaja di hari mendatang. Terima kasih TheAsianParent memberi peluang menyertai peraduan ini. Semoga ada rezeki baby. TheAsianParent banyak memberi saya maklumat tentang perkembangan bayi.

Hari Ketujuh- 11 Sept 2023 i love TheAsianparent App.. satu2 nya app yg sy login stiap hari utk mencari info2, resepi, idea ,tips2 , voucher, hadiah & komuniti yg sgt aktif dlm membantu ibu2 mengandung mahupun bersalin ig:ema_rossa theasianparent VIP: Ezzati Fatima

Hari 1: 10 Sept 2023 Been following TAP since 1st pregnancy walaupun 1st & 2nd pregnancy tak berjaya. 3rd pregnancy oktober tahun lepas, dapat banyak info berguna tentang pregnancy. Skrg anak dah 2 bulan. Looking forward for more info tentang perkembangan anak pula.

Hari 2 : 6 September 2023 ☑️☑️☑️☑️☑️☑️ Alhamdulillah sejak ada apps asian parent ini sedikit sebanyak memberi saya ilmuu dimana ia mengajar saya jadi seorang ibuu yang berpengetahuan .. Semoga ada rezeki utk anak saya aminn♥️♥️♥️

HARI 1 (5/9/2023) Mudah mudahan ada rezeki untuk baby saya yang baru masuk usia 2 bulan.. InsyaAllah amin.. Apps Asian Parent sangat membantu saya dengan bermacam2 ilmu pengetahun.. Apps ini juga dapat membantu saya untuk memantau setiap perkembangan anak-anak saya

Hari Keempat- 8 Sept 2023 i love TheAsianparent App.. satu2 nya app yg sy login stiap hari utk mencari info2, resepi, idea ,tips2 , voucher, hadiah & komuniti yg sgt aktif dlm membantu ibu2 mengandung mahupun bersalin ig:ema_rossa theasianparent VIP: Ezzati Fatima