Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Các câu trả lời

Hari 1, 6 September 2023 #1 Terima kasih sebab wujudkan apps yang amat membantu para ibu bapa. Dari waktu first time tahu mengandung sy dah download apps ni sampailah dah bersalin pun still guna TAP. Banyak info saya dapat melalui TAP. Terima kasih TAP! U the best!

hari 1- 16 jun 2023 saya download theAsianparent adalah hanya untuk memudahkn sy untuk kira minggu kandungan saya shj, namun setelah sy guna apps ini sy dapati banyak kelebihan dan pembelajaran yang sy peroleh sbb ni ank first sy.. semoga sy ada rezeki aamiin🥰

Hari Kelima- 9 Sept 2023 i love TheAsianparent App.. satu2 nya app yg sy login stiap hari utk mencari info2, resepi, idea ,tips2 , voucher, hadiah & komuniti yg sgt aktif dlm membantu ibu2 mengandung mahupun bersalin ig:ema_rossa theasianparent VIP: Ezzati Fatima

Hari Ketiga- 7 Sept 2023 i love TheAsianparent App.. satu2 nya app yg sy login stiap hari utk mencari info2, resepi, idea ,tips2 , voucher, hadiah & komuniti yg sgt aktif dlm membantu ibu2 mengandung mahupun bersalin ig:ema_rossa theasianparent VIP: Ezzati Fatima

Hari Ke 7- 11 Sept 2023 i love TheAsianparent App.. satu2 nya app yg sy login stiap hari utk mencari info2, resepi, idea ,tips2 , voucher, hadiah & komuniti yg sgt aktif dlm membantu ibu2 mengandung mahupun bersalin ig:ema_rossa theasianparent VIP: Ezzati Fatima

Hari kedua- 6 Sept 2023 i love TheAsianparent App.. satu2 nya app yg sy login stiap hari utk mencari info2, resepi, idea ,tips2 , voucher, hadiah & komuniti yg sgt aktif dlm membantu ibu2 mengandung mahupun bersalin ig:ema_rossa theasianparent VIP: Ezzati Fatima

Hari Ke8- 17 Sept 2023 i love TheAsianparent App.. satu2 nya app yg sy login stiap hari utk mencari info2, resepi, idea ,tips2 , voucher, hadiah & komuniti yg sgt aktif dlm membantu ibu2 mengandung mahupun bersalin ig:ema_rossa theasianparent VIP: Ezzati Fatima

Hari Ke6- 10 Sept 2023 i love TheAsianparent App.. satu2 nya app yg sy login stiap hari utk mencari info2, resepi, idea ,tips2 , voucher, hadiah & komuniti yg sgt aktif dlm membantu ibu2 mengandung mahupun bersalin ig:ema_rossa theasianparent VIP: Ezzati Fatima

Hari ke 7 (11setember 2023)[8:52] IG:4hdyh_ Done follow @theasianparent_my@grapely✅ Semoga Ada rezeki untuk baby Kali Ni Amin🤲 Terima kasih theasianparent kerana memberi peluang kepada ibu ii untuk join contest ini ..semoga anak Saya Ada rezeki Kali Ni ✅🥰🤲

1y trước

Done follow @ snapkis_my ✅🤲👍

Day 7 : 17 September 2023 Bismillahirrahmanirrahim. Alhamdulillah this is my last day to check in dalam comment section untuk contest ni. Semoga anak saya ada rezeki untuk menang carseat ni. InshaAllah anak sulung saya bakal dilahirkan hujung bulan November ni.