Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Các câu trả lời

HARI 1 - (07/09/2023) terima kasih TheAsianparents yang bagi banyak info dan maklumat-maklumat penting boleh dijadikan rujukan. Aplikasi ini banyak membantu dan memberikan ilmu pengetahuan lebih lagi kepada saya yang pertama kali menjadi ibu.terima kasih kerana memberikan banyak info yang menarik di dalam aplikasi ini.🥰🥰

HARI 1: 07/09/2023 DENGAN ADANYA APLIKASI INI SAYA DAPAT BELAJAR BANYAK PERKARA.APLIKASI INI TERSANGAT LAH SESUAI UNTUK FIRST MOM MACAM SAYA ,SAYA TELAH BELAJAR PELBAGAI BENDA BAIK UNTUK BABY ATAU PUN IBUNYA.SELAIN ITU SAYA DAPAT MENGETAHU PENGALAMAN PENGALAMAN IBU IBU YANG BERADA DI PLATFORM INI DAN DAPAT LEBIH BANYAK ILMU...

Alhamdulillah diberi peluang untuk download Asianparent.. kami dapat mengetahui banyak perkara tentang ilmu kehamilan,ilmu parenting..dan disini juga lah dpt sharing perkembangan tentang anak masing2 .. disini lah kami dapat pengalaman2 yg baru .. bagi yg mcm saya first mom.. sangat2 lah berguna.Memang Asianparent the best👍

Done Cabaran #CheckInTAP 7 hari 🥳 Hari 7: 11/9/2023 Semoga direzekikan untuk dapat carseat ni. Alhamdulillah dah hari ke 31 berpantang. Tak lama lagi nak naik kerja. Semoga anakanda sentiasa membesar dengan sihat kuat cerdas sepertimana perkembangan yang dikongsikan oleh The Asianparent Malaysia 🥰 Ig: nuraqilahhamdan_

Hari 7, 15/9/2023 Alhamdulillah masih setia gunakan platform Theasianparent sebagai rujukan dari kehamilan hingga sekarang dah 3 bulan kelahiran anak yang ke 4 tahun 2023 ni...semoga platform Theasianparent dapat terus memberikan manfaat dan ilmu kepada semua ibubapa dan bakal2 ibubapa...terima kasih Theasianparent 😍👍

HARI 1 . 06 SEP 2023 ❤️ Thank you TheAsianParent Malaysia for guiding me & husband from my 1st Child till my 2nd Child now. This platform has been useful for other parents & me with a lot of information and updates as first time parents. Hope my 2nd baby can be the lucky charm through this contest. Thank you. ❤️

Hari 1 - 8/9/23 Alhamdulillah TheAsianParent banyak memberi ilmu terutama kepada para ibu yang masih belum punya pengalaman (first mom) dengan pelbagai rujukan . Dengan setiap hari TheAsianParent memberitahu pekembangan semasa bayi dalam kandungan membuatkan saya begitu excited dan gembira. Thankyou theAsianparent💖

Assalamualaikum.. Hari 1 (7 Sept 2023) Alhamdulillah.. first time mom yg baru nak belajar. Banyak ilmu yang didapati dari platform ni. Sangat banyak info lagi2 utk saya yg high risk. Nak tanya soalan2 pon mudah sangat. Dengan cepat dapat jawapan daripada pengguna2 TheAsianParent juga. Terima kasih sangat2..❤️❤️

HARI 1 (5/9/2023) Thank you The Asian Parent! banyak membantu kami yang baru menjadi ibu buat kali pertama dengan artikel yang banyak membantu, tidak lupa juga feature dalam apps ni yang membolehkan kami untuk share persoalan dan share pendapat. The Asian Parents is the best! Semoga ada rezeki untuk anak. Aminn 💛

Hari 3:7/9/2023 Bismillah Alhamdulillah... anak saya sudah menginjak umur 8 bulan boleh kata setiap hari saya buka The Asian Parent untuk mengetahui perkembangan 2 puteri saya disamping banyak info kesihatan yang terkini sebagai panduan dan rujukan untuk ibu2 seperti saya Moga The Asian Parent selalu maju dan sukses