Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Các câu trả lời

hari 1: 07/09/2023. Baru berkesempatan join.Anak² baru tidur.Hari y melegakan bila anak-anak dah tidur.Semuanya selsema..Termasuk saya.Doakan kami cepat sembuh..Dan doakan ibu sy juga cpt smbuh akibat pmbedahan mgeluarkan darah beku dlm kepala.Rasa berat kaki nak melangkah apabila ibu tercinta jatuh sakit.🥹😭

Hari 1: (6/9/2023) Thank you The Asian Parent and Snapkis for hosting this amazing giveaway 🤩🤩🤩 i would love to read and monitor my baby development from here The Asian Parents apps from pregnant until now he came out already😍 and am using this apps for both my kids , such a very helpful apps❤️🥰

Hari 1 : 08/09/2023 Sy juga first mom… dari preg sampai anak dha masuk 5 bulan masih pakai app theasianparent .. app ni banyak mengajar serba sedikit tentang perkembangan semasa mengandung dan perkembangan baby.. terima kasih asian parent malaysian kerna memudahkan dan memberi kami first mom ilmu pengetahuan..

Hari 1 (5/9/23) Setiap hari saya pasti akan check in dan baca pelbagai info dari aplikasi TheAsianParent sejak dari mengandung anak pertama pada tahun 2022 sehingga kini tengah mengandung anak yang kedua. Aplikasi ini sangat berguna buat saya dalam kehidupan seharian saya. Terima Kasih TheAsianParent ❤️

Hari 1, 6 September 2023 Terima kasih TheAsianparent kerana selalu mengadakan giveaway untuk ibu-ibu dan bakal ibu. Semoga terselit rezeki salma dan suami menang car seat dari Snapkis untuk baby salma yang bakal lahir tak lama lagi 🥰 semoga rezeki baby salma dapat car seat. Aamiin ❤️🤲🏻 Ig - wza.fa

Hari 1 - 11 Sep 2023 Sedang mengandungkan anak sulung. Rezeki yang tidak disangka, suami di Johor, saya di Pulau Pinang. Baru berborak dengan suami kelmarin perihal carseat untuk anak yang bakal dilahirkan. Ternampak peraduan ini masih berbaki 8 hari, masih ada peluang untuk saya. Adakah ini rezeki si anak? 😊

12mo trước

Hari ke 7, hari terakhir (17 sep 2023) Hari terakhir untuk contest ni. Semoga ada rezeki untuk saya. Semoga bertuah untuk ibu ibu di luar sana. Terima kasih Theasiaparent kerana banyak membantu saya yang pertama kali menjadi ibu. ☺️

Hari 3, 9/9/2023 Alhamdulillah dengan bantuan Theasianparent memudahkan saya menjaga dan merawat anak pertama dari mula kehamilan 2014 sehingga dia berumur 9 tahun 2023 ini dengan jayanya tanpa sebarang masalah...anak perempuan pertama saya membesar dengan sihat dan baik...terima kasih Theasianparent 😍👍

Hari 3, 07/09/2023 Sepanjang dua kehamilan saya setia dengan theAsianparent, anak pertama miscarriage dan kandungan kedua ni alhamdulillah semoga yang baik baik sahaja. Doakan kandungan saya selamat dan berada dalam keadaan baik sentiasa. Semoga ada rezeki baby dan saya untuk menang baby carseat dari Snapkis.

Hari 1 (06.09.2023) Terima kasih asian parent keran memberi kesempatan utk sertai cabaran untuk menang carseat! Dah lama sy inginkan satu carseat yang memudahkan ibu bekerja mcm sy dan juga baby haziq bergerak kesitu dan kesini tanpa bantuan seorg suami yg bekerja jauh di luar negara 🤲🏼 smoga ada rezeki

Hari 3 : 10/9/2023 Harini terasa seperti cramp/senggugut di bahagian perut, saya baca di theAsianparent ianya adalah perkara biasa. Alhamdulillah jika betul saya mengandung. InshaAllah nextweek saya dan suami akan check sekali lagi untuk memastikan. Semoga Allah permudahkan urusan saya sekeluarga aamiin🤍