alahan mengandung

hai mommies. nak tanya, normal ke kalau sebelum ni alahan teruk. tiba ii alahan dah takde? btw sy masih dlm trimester pertama 8weeks kalau ikutkan

5 Các câu trả lời

sama laa sis sy pon alahan on/off hari tuu teruk jg muntah²...lps tuu okeee skg ni muntah dan mual balik tp x laa kerap sgt dea ada masa² ttentu...

2mo trước

sama la dgn simptom sy. nnti esk nk pi cekk. tq sis

sy masa raya haritu alahan tiba2 x de .. tp 2 hari lepas sy scan heartbeat ok .. skrg 8week .. sy pon risau masa tu ..

2mo trước

oo mcmtuu. tenkiu sis

Sy pun msuk 8 week. Sblm ni alahan teruk setiap hari. Dh msuk 8 week mcm hilang pula 😅

2mo trước

tula nk msk 8weeks tiba ii hilang. tu risau

Sis dah scan belum? Kalau risau sangat, boleh pergi jumpe doc utk scan lagii

2mo trước

baik ii esk sy g scan. tq yer

normal. alahan ni kadang2 boleh jadi on/off juga. no worries.

2mo trước

tq wak. lega dgr