Belum ada rezeki

Seronok tengok ibu2 semua share pengalaman mengandung 🥺. Saya sepatutnya dah 9w. Tp apa kan daya minggu lepas masa 8w darah turun banyak sangat . Scan tak nampak apa . Kosong . Doktor dah scan dr bawah. Skrg tunggu keputusan darah n sample ketulan yg keluar . Esok saya akan dpt result sama ada sy keguguran atau masalah lain . Rasa sedih sangat . #firstmom

1 Trả lời

ade rse contraction x? insyaallah semua baik2 je.

2y trước

ade try buat upt x? positive or negative? tkut kndungan luar rahim, sbb kate pintu rahim xbuka kan. masa scan tu ade doktor scan dkt tepi rahim x?