Esok scan 8w..

Just nak share.. Esok sy repeat scan untuk 8w. Dua minggu lepas cuma nampak kantung & yolk sac. Minta doa ibu ibu sini untuk sy supaya esok boleh nampak baby and heartbeat cinta hati saya ni 🥺❤️ ___________ UPDATE!! Dah nampak baby and heartbeat!! Alhamdulillah syukur. Lega sangat sangat. 12w nanti boleh buka buku pink dah.

8 Các câu trả lời

sy check 2,3 hari lepas... masih x nmpk pape.. cume nmpk dinding rahim jer yg tebal😣5w.. nk tgok time 6w k 7w...xsabarnyeee

10mo trước

scan tvs mahal x

Nak tanya, sis dah buka buku pink ? Sebab saya ingat nak scan week8 juga tapi fikir balik nak scan je dulu untuk buka buku pink 🫠

10mo trước

Belumm, doctor suruh buka minggu ke 12 nanti hehe

awak masa p scan memang cukup2 8w ke? atau awak pergi scan 8w2d? sebab saya nakp scan jugak untuk 8w nanti, takut lak 😅

10mo trước

Sy gi scan dlm apps 8w 1d, tp td bila scan td kandungan 8w 3d. Okey ajee kalau awk gi 8w tepat.

Before pergi scan, minum air putih banyk. bila pundi kencing penuh, baby senang utk nampak.

in shaa allah ada tu..sama kes mcm kawan saya. 8 mnggu bru nampak baby. Smoga dipermudahkan

salam sis...mcamana sis...ok x..mudah2an dh nmpk babynya 🥰🥰

10mo trước

alhamdulillah sis...tahniah..jaga diri ya ❤️

insya allah...aamiin

Scan kat kk ke swasta ye?

10mo trước

Tq dear