Jerawat n kulit gelap

Sepanjang pregnant sy start dgn gatal2 kt bwh perut n leher. Bru thu pregnant. Then naik jerawat, gatal2 masih ada. Kulit sy makin gelap terutama kt leher. Satu lg kepelikkan bila tumbuh bulu2 kt perut sy. Husband dh la jenis xde bulu kt kaki atau perut. Sy pulak malu dgn dia. Hahaha. Tp mujur dia x kisah. Harapnya lepas bersalin semua ok la. Hehe

2 Các câu trả lời

week ke berapa dah sis..sy pun naik jerawat habis ni..heheheh

2y trước

week 22 dh skrg. huhu. jerawat halus kt muka tu kdg rasa down gk. muka mcm x siap. haha