Tak faham la why... ?

Makin dekat due makin teruk masalah kulit yg sy alami. Contoh mcm jerawat membiak dgn jayanya di seluruh tubuh badan. Yg kedua, dari pergelangan tangan hingga hujung jari kulit jd gelap.. Kaki pn mcm tu juga... Area leher jangan cakap.. Burn baby! Burn!! Ada sesiapa dkt sini yg alami hal yg sama???? Mcm mn korg atasi masalah tu?? Tq ?

1 Trả lời

hilang sendiri nanti tu sis. sy pernah kena 2 kali pregnant

5y trước

Owh mcm tu.. 😅 sy jd hilang confident dkt diri sendiri bila tngk keadaan diri mcm ni.. Bila ddk dgn husb sembang2 psl mendela'ah ni mmg sebakul talingung dia bg kat sy 🤣🤣 hilang keyakinan diri buat sy ckp hal yg xsepatutnya sy ckp.. 😶