Tarik nafas pjg mcm excited

Hi semue Nk tnye ade x bby2 mumy n daddy kalau nak suke or ketawa or jerit , bby tarik nafas pjg2 tp skejap je laa then bby start ketawa or gelak or jerit? bby strt mcm ni msuk 5 bulan Sy dh g klinik check tp mse tu bby sy xtarik plak nafas pjg cmtu,,doc check pru2 oke je smue ? Mybe sy first mumy so agak paranoid kalau nmpk or dgr bnde yg sy rs musykil even doc ckp xde ape pon? Ade x anak 2 uguys mcm tu Please shre heheh

2 Các câu trả lời

Normal ni.. Bby excited.. Dont worry 🤣

4y trước

Tu laa sy assume mcmtu jc.. Hihi.. Cume mama dy tlbih over thinking 😂

Sama dngn bby sye 11 bulan skrg..