BAGI MAKAN baby

hi semua,sy nak tanya pendapat baby 6 bulan kalau nk bg mkan,mkanan ap y elok bg u pertama kali makan..

3 Các câu trả lời

Makanan pertama is bubur nasi kosong blend halussssss je.

Bubur nasi blend halus

sy rebus nasi n pisg . lps tu blend kn bg mkn . ad juga bby xsuke jenis pure . suke mkn bubur biase . bubur kosong . letk kentg sikit . lobak dn sedikit ayam tpi ayam tu kecik2 je . mse msk nasi tu nasi yg dri periuk tu kita blend . lps tu bru rebus n letk bahan . asal kn bhan tu kecik2 sesuai tok bby bru blaja mkn . sbb af bby suke ad rse ketul sikit2 .