vitamin

Vitamin ap y elok utk ibu alahan? Isteri saya alahan teruk.juhuhu..makan ubat pon xblh...die kuar balik..blh bg pmdpat x?

1 Trả lời

Try multivitamin lain kat farmasi. Ada banyak jenis yang sesuai untuk Ibu mengandung. Obimin, iberet. Kena try mana 1 yang sesuai. Kalau dah memang tak boleh juga, jaga makan. Makan dari natural source. Jangan makan junk food. Fast food semua tu elak sungguh². Makan vco, buah delima, oren. Elok untuk Ibu & baby.

4y trước

Vco tu virgin coconut oil. Fast food macam megi, KFC, mcd. Elakkan semua tu. Makanan minuman tinggi gula pun tak bagus. Macam milo, sesekali nak minum ok. Sebab makanan tinggi gula ni cetus candida. Try Google candida. Banyak info boleh baca.