Kencing manis

Momy semua sy nk tnya pndapat korang harus kah sy mkan ubat kecing manis y doktor bg..ramai kata kalau ambik nnt lepas besalin still kecing manis xkan hilang.. Boleh bg pendapat x

1 Trả lời

Depends sis, ada setengah org time mengandung je dpat detect tiba2 ada kencing manis, sblum pregnant takde, dan ada jgk yg jenis lepas bersalin nanti dia auto hilang kencing manis tu🥰

2y trước

Ouh yg tu kne ikut sis, sbb bahaya ada kencing manis waktu tgh mengandung, kencing manis ni sbnarnya boleh membunuh dalam diam. Itu apa yg saya dgar dari staff nurse di Klinik saya la sbb haritu ada sorang akak ni dia ada kncing manis, duduk sebelah saya waktu checkup perut time tu la dorang smbang. Takut risiko pada baby je sis. So kne ikut apa yg doktor suruh ye🥰