Bayi 6 Bulan Menonton Tv

Hi Assalamualaikum Mommy Semua , saya ada soalan nak bertanya dengan semua mommy. Pernah tak mommy bg baby umur 6 bulan ke atas menonton Tv ??? Boleh ke bayi menonton Tv ?

3 Các câu trả lời

alamak anak sy pun sama 6 bulan suka tengok tv..tambah kalau iklan yg dy suka..kalau azan dalam tv pun terus pandang..lagi pun rumah kecik ja situ la dy bermain situ la tv..dan sit jugak tempat lepak..yg ckp xboleh bg baby tgok tv tu sbelum usia 2 tahun acaner..rumah pun kecik jer..klau sy xbukak tv sunyi rumah ni😓

sorry, mmg tak boleh ke bagi baby tengok tv ? sbb selama nih saya mmg letak depan tv, sbb senang buat kerja 🤣🤣🤣

saya bagi je sis . utk mmudahkan kita buat kerja rumah. ada stgah org ada had limit dia juga utk tgok tv.