Anda Yang Mana Satu?

Hi semua! Okay dekat rumah anda guna yang mana satu? Sabun mandi cecair ke sabun mandi buku? Lain orang lain kan citarasa dia ☺️ Kongsi jawapan anda di ruangan komen macam biasa ok??

Anda Yang Mana Satu?
1125 Các câu trả lời

Sabun mandi cecair. Tp ada ketika sy suka pkai sabun buku johnson&johnson putih. Bau macam klinik hehe

mostly use sabun mandi cecair. but depends jgk klu ada try produk yg jenis sabun, pakai jgk la😅

Dua2..sbb yg buku pki dettol yg cecair pki yg lux ke shukubutsu ke.mcm x lengkap je x pki dua2😅

Both.. 2-2 okay.. Cuma sabun buku klu tetamu dtg bermalam kt rumah.. Seganlh nk kongsi

2 2 ade tp utk mndi guna yg cecair,yg jenis sabun buku guna utk cuci bj ank2 yg kotor.

sabun mandi cecair... ada kala sabun mandi buku.. tapi selalu cecair senang di guna

sabun cecqir . kalau sabun mandi buku tu mula mula keras lama lama lembik .

sy suka yg cair.. suami sy xblh nk tukar, nk jgk yg buku.. hurmm.. 😓😅

Mula2 sabun buku. Last tukar p cecair. Sbb jimat kan klo ada span lg. Hehe

Cecair sbb duk ngn fil... Klau duk berdua je maybe pkai buku pun okay