Mana satu yang mommies pilih?

Hi semua🙆🥰 Mana satu yang mommies pilih untuk ajar anak mommies berjalan ya?🤔 Min ajar anak berjalan guna yang kiri tu lagipun kiri tu kecil sikit berbanding kanan, senang sikit nak simpan🤭 Mommies yang lain macam mana pula? Jom kongsikan pendapat di ruangan komen bawah ni👇🤞

Mana satu yang mommies pilih?
249 Các câu trả lời

Baby walker duduk. Sy bg since 6 bln. Memudahkan kerja mummy di dapur. Since dia lmbt pandai merangkak, sbb tu bli walker duduk. X apa lain budak berbeza perkembangan masing2, yg penting anak masih ikut pace normal, sihat.

Baby walker berdiri better than duduk since ada baca satu article di Negara Canada mereka haramkan penggunaan walker duduk ini kerana boleh mengganggu struktur tubuh bayi serta menpengaruhi perkembangan minda bayi juga.

Tak guna dua dua benda ni. Dia belajar sendiri. 6 bulan merangkak. 7 dah boleh berdiri sendiri tapi dengan ada tempat berpaut. Dia start melangkah bila ada tempat berpaut. Tapi mula jalan tanpa bantuan, 10 bulan.

Walker berdiri..sbb sy baca yg dduk tu x elok utk bby..sy ada yg Fisher Price Lion pny tu tp dia x guna sgt pun..dia jalan sndri..nsb beli masa promo 😝

Baby walker duduk dgn baby walker berdiri. Bila baby masuk 8 atau 9 bulan. Kira baby dah pandai berdiri atau berjalan ☺️☺️

walker duduk. walker berdiri tu nk beli tp asyik tangguh. smpai anak boleh brjalan sndri tnpa sokongan😅

baby walker duduk,tu pun kejap je dlm sebln lebih lepastu dh xnak xlme tu terus je jalan

Sepanjang anak dh 4 ni..mmg guna yg duduk je..anak no 5 skrg ni pun insyaallah sama jgk

baby walker sebab senang sambil memasak or kemas rumah baby ada aje depan mata😉

dua dua ada, tp lepas 1minggu guna yg berdiri, anak saya pandai jalan da. 😁