Yang kiri atau kanan?

Hi morning mommies semua🥰 Nak tanyalah, kalau bag simpanan susu ni kan, mommies suka yang bercorak atau yang kosong ya?🤔 Ada yang min terbaca kata suka yang bercorak supaya semangat sikit nak pam & simpan😅😆 Betul ke? Cuba komen dekat bawah ni jom😉

Yang kiri atau kanan?
73 Các câu trả lời

yg bercorak mmg cute, tp nnt kene buang jugak, so saye prefer yg kosong..

corak sebab semangat tengok stok susu bersusun dlm tu. comel je ☺️

bercorak tertarik menarik dan semangat nak buat stok banyak2 😍

Suka kanan Tapi okay je yang kiri #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Both. Yg bercorak tu saja2 beli sebab menarik 😊

kosong sbb murah asalkan function sama hehe

beg simpanan susu kosg without corak..

Post reply imageGIF

yg sng dapat... saya malas nk cari2...

Yang tak becorak tu macam besar sikit

Dua2 pn okay.. Tp lg suka yg bercorak