Mana satu yang mommies pilih?

Hi semua🙆🥰 Mana satu yang mommies pilih untuk ajar anak mommies berjalan ya?🤔 Min ajar anak berjalan guna yang kiri tu lagipun kiri tu kecil sikit berbanding kanan, senang sikit nak simpan🤭 Mommies yang lain macam mana pula? Jom kongsikan pendapat di ruangan komen bawah ni👇🤞

Mana satu yang mommies pilih?
249 Các câu trả lời

Baby sy no3 tak guna ni sy biarkan ja dia merangkak dan berpaut ngan dinding

Saya beli 4in1 MultiFunctional Baby Walker (baby walker + push walker).

3 in 1... push walker bole, walker pun boleh... buat main saja pun bole

baby walker duduk...lebih selamat dan senang mommy nk buat kerja..

Baby walker duduk..tpi klu ada yg berdiri pun ok juga 💓😊

sy tak guna pun kedua2 walker ni. tp baby 10bulan dah jln

baby walker saya tak beli. tak bagus untuk budak kecil

dua2 guna..ank bru 7 bln..tpi suka bgn berdiri..

Sya nak ank sya blajar bejaln pakai baby walker

Baby walker duduk sebab yg bdiri pny xde😅