Raikan Tahun Lompat(Leap Year)!

Hi semua! Harini 29 Februari! 4 tahun sekali je kita jumpa tarikh ni. Ada anak ibu-ibu di sini yang lahir pada tanggal 29 ni? Atau ada yang melahirkan harini? Jom kita sambut hari istimewa ini dengan perkongsian ucapan bermakna anda untuk bayi dan anak anda di ruangan komen. Jangan lupa gunakan #LeapYearBaby dalam ucapan anda!

Raikan Tahun Lompat(Leap Year)!
29 Các câu trả lời

My sis in law bersalin baby boy hari ni 29/2/2020 👶🏻 #leapyearbaby

4y trước

Congrats for her! Hope she n her baby stay healthy..

Sy br je selamat melahirkan bby girl pukul 2025h @29/2/2020..

4y trước

Alhamdulillah! Tahniah dan selamat berpantang

Alhamdulillah..sy bru bersalin semlm 29/2/2020.baby boy..

4y trước

Alhamdulillah.. Tahniah! Semoga ibu dn bayi sihat!

Sya slmt lahirkan baby boy jam 4:17am sblm subuh.. 3.2kg

4y trước

Alhamdulillah, tahniah 🤲🏻👏🏻👏🏻.. Selamat berpantang 🤗

Hari Ni due date sy. Tapi belum Ade tanda ape2 lg baby nak kuar😂

4y trước

Aamin ya Allah... Terima kasih sis🌹

kalau tahun lahir sy ada 29 feb...sy pun sambut 4 tahun sekali... 1mac😁

Anak lahir tahun lompat. Special. Bkn thun2 dia sambut bday. Hehehe

Wah, mesti teruja ibu2 yang bakal melahirkan pada hari ini.

EDD hari ni tapi baby tak nak keluar lagi 😅

Semoga dipermudahkan urusan ibu dan anak