Raikan Tahun Lompat(Leap Year)!

Hi semua! Harini 29 Februari! 4 tahun sekali je kita jumpa tarikh ni. Ada anak ibu-ibu di sini yang lahir pada tanggal 29 ni? Atau ada yang melahirkan harini? Jom kita sambut hari istimewa ini dengan perkongsian ucapan bermakna anda untuk bayi dan anak anda di ruangan komen. Jangan lupa gunakan #LeapYearBaby dalam ucapan anda!

Raikan Tahun Lompat(Leap Year)!
29 Các câu trả lời

Selamat hari lahir bg yg lahir & melahirkan anak pd tarikh leap year. Sambut birthday party 4thn sekali... #LeapYearBaby

Doakan sy.. Warded turun air+darah.. Kalau lahir harini, jd baby tahun lompat lah😅

4y trước

Semoga dipermudahkan Sis..

Slmt hari lahir untuk sesiapa yang lahir pada 29 februari😊 istimewa ni smbut setiap 4tahun..🎊🎉 #leapyearbaby

Hari ni sy gunakan utk scan 5d baby sy . Semoga tarikh ini menjadi ingatan. Due bulan 6 nti. Heheeh #leapyearbaby.

4y trước

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻💕

selamat hari lahir utk semua yg lahir pd 29 february. moga dipanjangkan umur selalu.. #LeapYearBaby

Baru saja melahirkn baby 👧 Hari in..jam 2.50 petang

4y trước

Alhamdulillah! Tahniah dan selamat berpantang

Smlm dh skit tp pjuk baby jgn kluar 29 feb,...kul 12 :08 pg 1 mac baby kluar

My cousin wife...baru dpt baby girl 3.8kg pagi tadi...first baby😍😍😍

Muhammad Azeem, Lahir pada 29/02/2016 😘 Semoga jadi anak yg soleh syg ibu. #LeapYearBaby

Semoga dipermudahkan urusan ibu2 yg bersalin hari ni. Aamiin 🤲🏻💕 #LeapYearBaby

4y trước

Aamiin..