preggy second baby

Hi semua . Upt positive lepas lewat hmpir smnggu . kira2 baby dlm 6-7 mnggu . saya tkut nak buat buku pink sebab anak 1 tahun 3 bulan lahir secara czer and still full BF. apa pendapat kamu smua ? Bila wktu sesuai buat buku?

2 Các câu trả lời

awal buat senang doktor nak detect apa2 masalah nanti .. kalau lmbt buat , susah nak tau mcm mana punca skit apa semua .. jdi better buat awal .. sya pon lpas czer .. tgh pregnant jugak skrng .. lebih awal buat , lebih bgus ..

Buat awal sbb pernah czer...