Buat buku pink

Seawal kandungan berapa mnggu mommy's smua dh buat buku pink#ingintahu

6 Các câu trả lời

9-10w walk in dptkn tarikh appt, bawa sekali gmbr scan yg dh nmpk janin dan heartbeat, sblm 12w buka buku.

Saya hari tu 8w+ walk in kkia untuk dapatkan tarikh appointment. Week 11 datang untuk 1st checkup 😉.

sebelum weeks 12 dah kena buka buku pink ☺️..better buka buku pink time 10-11 weeks

Sy 6 nak masuk 7w nurse dah suggest buka buku pink, senang mereka nak pantau

Sy call dlu kk dorang bg tarikh masa 12w utk bkk buku pink

Tempat saya 10 minggu dah boleh buat buku pink