buku pink

Ibu ibu tahu tak , ap yg perlu di bawa untuk buka second buku pink ? Sebab masa lahir first baby , saya takde detail pasal suami .. tp sekrang nk buka buku second pula , surat nikah hilng .. saya buka buku pon late .. tkot tkot je kene mrh hmm .. ap perlu saya buat ibu ibu hurmmmmm please bg pendapat sikit ??

2 Các câu trả lời

Bawa la buku pink yg first..pasal detail tu kalau dh second dia tak minta sgt..just ingat date awak nikah je..pastu yg lain nurse nak tgk masa pregnant anak first mcm mana conditionnya..kalau sijil nikah tu nk masa bersalin nak first je..anak second tak nak dah..itu pengalaman saya la

mmg surat nikah perlu bwa. minta salinan dkt JPN kalau kwin d JPN

5y trước

penah lapor ke polis kh sijil nikah hilang? klu pernah, blh bawa saja just incase