tolong jelaskan

hi semua, sy nak tnya, skrg sy prggy di usia 6 blan, then bsp sy naik.. dulu sebelum prggy gula dlm darah hnya 4.2 cm tu je, tp skrg naik 5.9.. adakah bahaya buat bb kalau bsp sy naik 5.9-7.2.. sbb doc di KK ckp 5.9 dah terlalu tnggi smpai tahap sy kena cucuk isulin dlm bdn, buat masa skrg sy mkn ubat kncing manis, lpas mkn sy jadi hypo. ptutkah sy ambik suntikkn isulin itu dan x bahaya ke buat bb..☺️

1 Trả lời

ok kah lps tu

5y trước

lepas sy mkn ubt kencing mnis turun sampai 4.4,then sy jadi hypo.. sy pon x tahu ok ke x 😅