Result lepas minum air gula

Result selepas minum air gula 5.9.. 5.9 ni tinggi ke sbb misi suruh buat bsp.. #Tanyakan utk kawan

6 Các câu trả lời

Ni bacaan pertama ke? Masa puasa? Klu tak silap sy ni bacaan pertama sis maksudkan. Mmg tinggi. Sbb klu ni bacaan kedua slps 2jam minum air gula bacaan ni normal je. Knp plak perlu bsp.. Rendah je ni..

Saya lagi teruk over tinggi 2jam lepas minum air gula 13😣😣.. Salah cek kali.. 1st minum 4.3.. Kalau tak minum air gula tu biasa pula result.

4y trước

Pahal tinggi sangat oo.. Dr cakap paling tinggi selalu 7😣

sy pun hri tu tinggi jg. tp ikut berat sy dari buking smpai date minum air gula tu okey jg. biasa nya nurse kira berat dri buking.

5.9 xnormal sis... Dia nak 5.2 ke bawah bru normal

Kalau bacaan pertama tggi sis

Tinggi lg tu sis kalau 5....