MOGTT BSP

Ms mnm air gula bacaan saya 5.16-5.48 Skrg sy kena buat bsp tiap 2mggu Bacaan saya 8pagi antara 4.2-4.7 /jam 11pagi 3.9-5.2 / 3ptg 3.9-4.2 / 9 mlm 4.4-5.3 Sy x control pemakanan sy Kdg2 esk kn buat bsp mlm tu sy x puasa Adakah normal utk ibu mengandung bacaan dia cm ni

7 Các câu trả lời

Bsp sy, repeat setiap 2mggu, dari 12w dh buat bsp sampau la 32w skrg.. Okeyyy jee result, cuma klo boleh xnk yg bawah 4,tkot hypo.. tp result je hypo tp diri x trsa hypo.. Tp doc n nurse mmg nasihat suruh jgn bawah pd 4.

4y trước

Sama la sy X de pn rs cm ni pitam ke gigil mgkn dorg nk kita berjaga jaga kan..

Rasanya normal bacaan tu. Knp kne buat BSP. Klu tempat sya x perlu buat BSP. Sebab kandungan gula normal. Lain klinik lain cara.

Biasa utk ibu hamil brape ye bacaan yg perlu utk buat bsp Hari ni sy buat lagi setakat ni bacaan dr pagi tgh hari ptg 4.5-4.8

bg sy ok dh tu...sbb kk kt tempat sy nk bacaan pagi 5.3, tgh hari 5.3, petang 5.3 dan malam 6.7 ..ke nurse ckp bacaan sis x cantik?

4y trước

Yup nurse ngan doktor kata bacaan sy x cantik..dorg xde plak ckp bacaan ideal utk sy brape..buat ms ni Alhamdulillah xde rs pening klu yg bacaan 3.9 tu..

Knp kna buat bsp ye ? Sbb bacaan awal mnum air gula pn normal

Bacaan air gula sebelum & selepas ke tu? Macam normal je😯

Okey je tu .. teruskan mcm tu ..