Bsp tipsss

bln depan sy kena pi buat bsp, sbb lps mnum air gula.. Naik tggi smpai 8+... Tolong bg tips skit spaya bsp cntik.. sy sblm prgnt xde kncing manis.. kandungan sy awal lg bru 12weeks..sy risau 🥲

2 Các câu trả lời

Saya sama macam awak. Maybe sebab backgroud family ade kencing manis. So kene minum air gula awal and memang sangkut gdm. Selalunya 3 hari nak bsp tu memang tak amik air manis langsung, pastu kawal makan.

bsp ni xde tips pon. cuma krg kn mnum air manis, makan nasi, white bread. tu jaa. selalu kalau bacaan bsp cantik, doc x bgi ubt pon.