Misscariage

Hi semua, semalam doc hospital dah declare saya miss misscariage atas sebab janin tak growth. Saya pilih option yg mana nak tggu utk dia jatuh sendiri instead of cuci. Apa yg perlu saya buat? Kena banyak buat kerja lasak ke atau just tggu je dia jatuh sendiri? Sad to know but need to face it. Sekarang dah fasa redha, cuma harapnya janin keluar sendiri secara naturally 😢

1 Trả lời

So sorry to hear this. Ive been there too. Better tunggu je jatuh sendiri dulu. Dr bagi dalam masa 2 minggu kan? Buat kerja lasak pun tak main peranan sangat. Unless dr ada bg ubat untuk turun sendiri. Moga turun terus n tak perlu dnc. Take care and be safe!