nervous untuk cuci rahim

kejap lagi nak ke hospital untuk cuci rahim sebab incomplete miscarriage. masih ada sisa walaupun kantung dan janin dah jatuh and sekarang tak rasa sakit langsung dah macam senggugut je. takutnya kalau tak dibius 😭 harapnya saya dibius dan semua dipermudahkan. ada mommies yang pernah lalui d&c jenis vacuum kat hospital ampang atau hospital kerajaan lain? tolong tenangkan saya. saya nervous 😭

6 Các câu trả lời

semoga sis kuat dan cpt sehat hendaknye.. aaminn.. mcm sy gugur thn lps, alhamdulillah xde sakit. dan semua kluar bersih. kantung, uri, janin semua kluar. tp tetp kn refer hspital utk die double cek jika ada sisa yg tertggl.. die akn guna muncung itik tu xsilap.. perit sikit la rasa.. in shaa allah sis xde apa2.. kuatkan smgt. ank syurga menanti..

sy trun smua kcuali uri..tggu bilik OPrete full..trpksa cabut uri xde bius..tp klu kes mcm sis..klu bilik ksong mmg akan bius..sya sbb cbut dlm bilik dktr je

2y trước

haah normal..msa dok contraction..sya bgtw sjrah sya pnh kna ketuak klmin..dktr india tu pn cek bawah.. Alhamdulillah xjmpa dh bnda tu..so boleh brnk normal..klu bnda tu ada mngkin tkt bby kluar kna jngkitan kmn.

Sy pnh cuci rahim disebabkan tumpah drh lps brsalin ank prtama.. mmg akn dibius, jenuh la kalo xbius 🥲

maaf bole sy tau masih ade sisa tu means dinding rahim tebal lg ke? sy bru lps miscarriage jgk ahad lps..

2y trước

alhamdulillah saya ke hospital. dr check complete miscarriage tak perlu cuci. doa banyak banyak

Allahu, semoga baik2 saja ya sis, semoga dipermudahkann

be strong puan. you can do this