Siapa nama anda?👋

Hi semua selamat pagi 🌤 Jom berkenalan pagi ni TAPI dengan nama baru🤭 Apa nama anda mengikut gambar di bawah ni ya🤔 Kalau min, 'Biru Nasi Goreng' HAHAHA😆

Siapa nama anda?👋
127 Các câu trả lời

Oren chicken chop nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉pasal penjagaan dlm pantang, pemakanan baby.... Borak santai2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

pink maggie.wow sedap name i.omputeh sgt 😂

Grey Roti Canai.. (garaaaang sangaaat aummm)😂

Putih sup ayam 🤦🏻‍♀️

'Merah bihon goreng🔥🥵 sedap! Hahahaahaa😅😝

4y trước

🤣🤣🤣 Tambah pulak bihon goreng pedas Nasib sedap! 😝

merah garang kek red velvet ku..🤣🤣🤣

Hitam cekodokkkk 😂 hangus ke mcam mana tadi 😅

4y trước

haha ni nama garang sangat ni😆

Pink Roti Bakar. Macam tak garang je 😂😂😂

4y trước

alaaa pink pink pon ada yang garang tau😆💁

coklat jemput jemput kentang 😂😂😂

biru roti canai... pulakk dahh 😋😋

3y trước

hijau maggi goreng😆